Mail ons

0599-21 32 71

Nagelstudio Younique       2020      made by mir@nda

 Online afspraak

Love your hands

Spa Pedicure Terug SPA Manicure


Wat is een spa manicure?

Een spa manicure is een wellness behandeling voor uw handen, nagelriemen en nagels. Tijdens de behandeling kunt u heerlijk ontspannen. Geniet van de werking en geuren van de producten en natuurlijk mag een handmassage niet ontbreken. Na de behandeling zullen uw handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en uw nagels er verzorgd uitzien maar heeft u ook echt even een moment voor uzelf gehad.

Waarom een spa manicure?

Uw handen en nagels hebben elke dag veel te verduren. Daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Dit kunt u dagelijks zelf doen met de juiste producten, maar voor een intensieve verzorging is het aan te raden af en toe te genieten van een spa manicure. Vooral wanneer u last heeft van droge handen zult u zeker baat hebben bij een spa manicure.

Spa manicure behandeling bestaat uit:

We beginnen de spa manicure met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel. Daarna worden uw nagels in de gewenste vorm gevijld. We vervolgen de behandeling met een warm spabad om uw nagels en nagelriemen te verzachten en conditioneren.Na het bad vervolgen we de behandeling met een intensieve scrub voor een fysieke peeling van de huid. Na deze scrub worden uw handen verzorgd met een handmasker. Vervolgens worden uw nagels voorzien van een mooie kleur Gellak ( meerprijs) en ronden we de behandeling af met een Serum gevolgt door een handmassage met een hydraterende creme.


Voor de  Spa Manicure maken wij gebruik van de ProNails Anti-age producten. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de salon.


Complete Behandeling

Boek nu

Een  SPA Manicure kadobon is verkrijgbaar in de salon

 of bestel hem gemakkelijk online in de webshop!